Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άδειες συσκευασίες προιόντων και ολοκληρωμένες εντυπώσεις


Καλησπέρα κορίτσια!Το συγκεκριμένο πόστ, το ξανά έγραψα,γιατί όποια είναι αρχάρια και άσχετη...αυτά παθαίνει!!Το έσβησα κατά λάθος,οπότε φτού και από την αρχή,δεν πειράζει όμως,από τα λάθη μαθαίνουμε!
Εξαιτίας των ημερών που πλησιάζουν,ναι τα Χριστούγεννα,είπα το background μου να είναι γιορτινό,όπως το επιβάλλουν και οι μέρες που έρχονται...


Θα ξεκινήσω λοιπόν πρώτα από τα προιόντα περιποίησης σώματος,μαλλιών και προσώπου και τέλος θα κλείσω με τα προιόντα μακιγιάζ και κάποια αρώματα!


Από τα αριστερά προς τα δεξιά,είναι το σαμπουάν της L'oreal colour vive, είναι για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες αναφέρει, πως προστατεύει το χρώμα τον μαλλιών,όπως και ότι παρατείνει την διάρκεια του χρώματος,πέρα από την όμορφη συσκευασία και την ευχάριστη μυρωδιά του,δεν κατάλαβα να κάνει κάτι ιδιαίτερο,τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά!Είναι στα 750ml και το πήρα σε προσφορά περίπου 4 ευρώ.
Το επόμενο είναι ένα πολύ φυσικό αποσμητικό της Αγγλικής εταιρείας Optima,εδώ και λίγο καιρό αποφάσισα να στραφώ σε πιό φυσικά αποσμητικά,γνωρίζοντας βέβαια πως η διάρκεια τους δεν είναι μεγάλη,ήθελα να αποφύγω τα antiperspirant(ανθιδρωτικά) τα οποία έχουν κατηγορηθεί,ότι επειδή δεν αφήνουν τον οργανισμό να ιδρώνει,(εξού και το όνομα τους) το σώμα μας δεν μπορεί να αποβάλλει τις τοξίνες.Το συγκεκριμένο λοιπόν,είναι άοσμο,χωρίς αλουμίνιο και τεχνητά αρώματα και επίσης είναι και υποαλλεργικό,κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ομολογώ ότι χρειαζόμουν κάτι πιο "δραστικό",η διάρκεια του ήταν μικρή,ιδίως αν ιδρώσεις αρχίζεις να αποκτάς την χαρακτηριστική μυρωδιά του ιδρώτα(να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!!)αλλά για τους χειμερινούς μήνες το βρίσκω μία χαρά!Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Ο αφρός της Vichy,ήρθε στα χέρια μου επειδή σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί ο άντρας μου,ξύριζα τα πόδια μου και ήταν μία χαρά,αν θυμάμαι καλά κόστιζε περίπου 7 ευρώ,από ηλεκτρονικό φαρμακείο.
Το επόμενο προιόν είναι σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή και της γυναίκας και του άντρα και μου το πρότεινε δερματολόγος,είναι της εταιρείας Alkagin , έχει τέλεια υφή και μυρωδιά και μου κράτησε πολύ καιρό, μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Και το επόμενο είναι ένα σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή σε μορφή δείγματος,είναι από την γνωστή Ελληνική εταιρεία Frezyderm, είναι και αυτό πολύ καλό και σίγουρα θα το αναζητήσω κάποια στιγμή,μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Και στο τέλος ένα αφρόλουτρο της Nivea, είχε ευχάριστη μυρωδιά,πρόσφερε μέτρια ενυδάτωση και το είχα πάρει σε προσφορά δύο μαζί, περίπου 5,50 ευρώ.



Προιόντα περιποίησης προσώπου και θα ξεκινήσω με το πασίγνωστο νερό Micellaire της Garnier,αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ,χωρίς να τσούζει τα μάτια και να ξηραίνει την επιδερμίδα(τουλάχιστον την δική μου) και κατά την γνώμη μου δεν έχει διαφορές από το επίσης πολύ γνωστό της Bioderma, μόνο στην τιμή!Το μόνο ίσως αρνητικό είναι η διάρκεια ζωής του, 6 μήνες,αλλά εντάξει όπως το πάρει κανείς...Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία,Hondos Center και μάρκετ περίπου στα 6 ευρώ,αλλά βγάζουν και πολλές φορές προσφορές  δύο μαζί!
Το δίπλα προιόν είναι από την Nivea, ουσιαστικά είναι ταινίες που τοποθετούνται στην ζώνη Τ(μέτωπο,μύτη και σαγόνι) και απομακρύνουν τα μαύρα στίγματα,κάνουν πολύ καλή δουλειά μυρίζουν(σαν λεμονάκι περίπου) και κοστίζουν 5,50 ευρώ στο μάρκετ.
Η επόμενη κρέμα είναι από μία πολύ αγαπημένη μου εταιρεία την La Roche Posay, ενυδατώνει και ρυθμίζει το σμήγμα,δίνοντας μάτ αποτέλεσμα,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το μακιγιάζ,μπορείτε να την βρείτε εδώ.
Και τελειώνοντας την περιποίηση προσώπου θα μας μιλήσω για την κρέμα προσώπου της Frezyderm, η κρέμα απευθύνεται σε ακνεικά δέρματα,προσφέροντας ενυδάτωση,μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα την αγοράσω στο μέλλον,μπορείτε να την βρείτε και εδώ.


Και ξεκινάει το beauty κομμάτι!!Παρακάτω θα σας δείξω τα βουρτσάκια απο τις μάσκαρες και swatches τα κραγιόν!Θα σας μιλήσω για την μάσκαρα της Maybelline Push up Drama, είναι μία μαύρη μάσκαρα με πλαστικό βουρτσάκι, μου άρεσε πολύ και έδινε μήκος και κυρίως όγκο ακόμη και στις δικές μου κοντές βλεφαρίδες, γενικά είναι μία μάσκαρα που χτίζεται,αλλά μετά από δύο στρώσεις αρχίζει και κολλάει τις βλεφαρίδες.Εγώ την είχα πάρει 12 ευρώ απο Hondos Center,αλλά μπορείτε να την βρείτε και σε άλλα καταστήματα φθηνότερη.
Η επόμενη είναι μάσκαρα από Essence η Maximum Definition, έδινε ικανοποιητικό αποτέλεσμα,αλλά είναι κυρίως για ένα καθημερινό μακιγιάζ και όχι για βραδινό,γενικά όμως για την τιμή της ήταν καλή,κόστισε περίπου 3,50 ευρώ!Ηλεκτρονικό κατάστημα με Essence μπορείτε να βρείτε εδώ.
Η πούδρα από Dido, είναι μία υπέροχη πούδρα κάλυψης,με ωραία υφή και ακόμη πιο ωραία τιμή,κοστίζει 2,50 ευρώ,εγώ έχω το νούμερο 5.Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η συσκευασία της,αλλά δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο προιόν,οπότε το παραβλέπω!Αν δεν την έχετε δοκιμάσει αξίζει να το κάνετε,μπορείτε να την βρείτε εδώ.
Στην συνέχεια θα σας μιλήσω για το κραγιόν στην μαύρη συσκευασία από Essence, είναι το νούμερο 05 Dare to be nude,ισχυρίζεται πως είναι longlasting,κάτι που δεν ισχύει,ουσιαστικά είναι ενυδατικό με ωραίο nude χρώμα,χωρίς διάρκεια και το λιπ γκλος είναι το  XXXL shine
νούμερο 07 Big night out,έχει ένα ωραίο χρώμα,πάλι χωρίς διάρκεια,εγώ το φορούσα πάνω από τα κραγιόν μου και ήταν εντάξει!
Και το τελευταίο και πολύ αγαπημένο,είναι ένα κραγιόν της Golden Rose, το νούμερο 10,από την σειρά velvet matte,πρόκειται για ένα nude ροζ χρώμα,που το φοράω όλο τον χρόνο και έχει πολλή καλή διάρκεια,κοστίζει  περίπου 4 ευρώ!



Τέλος θα κλείσω αυτό το πόστ και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ,με αρώματα και μία κρέμα σώματος!Δεν γνωρίζω σε κανένα προιόν τιμή,γιατί ήταν όλα δώρα...


Η κρέμα σώματος ήταν από ένα σέτ  με κολώνια του Jean Paul Gautier , φυσικά είχε την ίδια μυρωδιά με την κολώνια,αλλά δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε,δεν είχε ιδιαίτερη διάρκεια.
Η επόμενη νομίζω πως είναι πολλή γνωστή,πρόκειται για την J'Adore του Dior,ελαφριά και κατά την γνώμη μου διαχρονική και φινετσάτη κολώνια!
Και τελευταία και ιδιαιτέρως αγαπημένη μου,είναι η Euphoria από Calvin Klein και μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα που τελείωσε,υπέροχη μυρωδιά που κρατούσε και την φορούσα σχεδόν όλο τον χρόνο!


Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,θα τα πούμε σε ένα επόμενο πόστ!
Φιλιά
Μιμή!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips