Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Diadermine Micellaire Agua Micellar vs Panthenol extra Micellar true clenser 3 in1


Το απαραίτητο βήμα για ένα υγιές και περιποιημένο δέρμα,είναι φυσικά ο σωστός καθαρισμός προσώπου.Υπάρχουν μέρες που βαριόμαστε φρικτά να απομακρύνουμε το μακιγιάζ από το πρόσωπο μας,σε όλες μας έχει συμβεί...Είναι  όμως  μία βασική προυπόθεση, η οποία μετέπειτα μας ανταμείβει,χαρίζοντας μας μία επιδερμίδα όλο ζωντάνια που ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία.
Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά προιόντα ντεμακιγιάζ, που υπόσχονται μία καθαρή επιδερμίδα π.χ γαλάκτωμα,λοσιόν,αφροί και τζελ καθαρισμού κτλ.
Τα τελευταία χρόνια μου αρέσουν και χρησιμοποιώ πολύ τα micellaire waters,είναι από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές μεθόδους απομάκρυνσης του μακιγιάζ.
Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για τα Micellaire νεράκια και πιο συγκεκριμένα της Diadermine και της Panthenol,που έχω αυτή την περίοδο στην κατοχή μου και χρησιμοποιώ για πρώτη φορά. Μεγάλο πλεονέκτημα των Micellaire waters,είναι ότι καθαρίζουν το δέρμα,χωρίς να το αφυδατώνουν και χωρίς να χρειάζονται τρίψιμο και ξέβγαλμα.



Στο σημερινό photoshoot,φιλική συμμετοχή
η Marilyn Monroe!!





Θα ξεκινήσω πρώτα με το Micellaire της Diadermine,πρόκειται για μία πλαστική συσκευασία στα 400ml.Την έχω χρησιμοποιήσει τέσσερις φορές,αλλά ήταν αρκετές,για να καταλάβω πως λειτουργεί το προιόν. Αναγράφει ότι δεσμεύει τους ρύπους,την λιπαρότητα και φυσικά το μακιγιάζ,είναι κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια,για όλους τους τύπους δέρματος και περιέχει αλόη και πανθενόλη που έχουν ενυδατική και καταπραυντική δράση.
Στην συνέχεια θα σας παραθέτω τα θετικά και αρνητικά των Micellaire water και θα τα αναλύσω.


       ΘΕΤΙΚΑ

  • Η συσκευασία είναι γερή και μόλις ανοίξεις το καπάκι θα δεις μία μικρή τρύπα,τόση ώστε να μην φεύγει πολύ προιόν,δηλαδή έχεις τον έλεγχο της ποσότητας που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
  • Αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ,χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο επιπλέον προιόν ντεμακιγιάζ.
  • Δεν τσούζει τα μάτια.
  • Διάρκεια ζωής 12 μήνες.

         ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • Η αρκετά έντονη μυρωδιά του,εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τρομερά,αλλά σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο.
  • Ενώ αφαιρεί μία χαρά το μακιγιάζ,χρειάζεται αρκετή ποσότητα ακόμη και αν πρόκειται για ένα ελαφρύ και καθημερινό μακιγιάζ.
  • Κάποιες φορές,ένιωθα ένα μικρό τσούξιμο στο σαγόνι,όχι όμως σε κάθε χρήση.
  • Το χειρότερο όμως απ' όλα είναι η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο,μετά την χρήση του,το δικό μου πρόσωπο "κολλούσε", έβαζα το χέρι μου και "κολλούσε",σαν να είχε γλίτσα,ειλικρινά συγχωρέστε με,αλλά δεν μπορώ να σας το μεταφέρω καλύτερα.
  • Απαραίτητο ξέβγαλμα,μετά την χρήση του εξαιτίας της αίσθησης που αφήνει.

         ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Η αρχική του τιμή είναι περίπου στα 6 ευρώ,εγώ το αγόρασα με έκπτωση, 3,50 ευρώ από το μάρκετ,στην αρχική του τιμή υπάρχουν πολύ καλύτερα Micellaire waters π.χ της Garnier,τα οποία μπορείτε να βρείτε σε προσφορά,οπότε θα το τελειώσω,αλλά δεν νομίζω να το ξανά αγοράσω.




Το Micellaire water της Panthenol, είναι στα 100 ml και βρισκόταν σε σετ,σαν δώρο με την Panthenol extra cream,που σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο ποστ εδώ.Είναι ένα ελληνικό προιόν και αυτό αναγράφει πως αφαιρεί,τους ρύπους,την λιπαρότητα και το μακιγιάζ και είναι 3 σε 1,γιατί είναι κατάλληλο για το πρόσωπο,τα μάτια και τα χείλη,επιπλέον είναι και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.


     ΘΕΤΙΚΑ
  • Είναι Ελληνικό προιόν και μου αρέσει να στηρίζω ελληνικές εταιρείες,γιατί είναι πολύ αξιόλογες.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς parabens.
  • Έχει διακριτική μυρωδιά,σχεδόν ίδια με την μυρωδιά της κρέμας,που βρισκόταν στο σετ.
  • Ευχάριστη αίσθηση,μετά την χρήση.
  • Δεν τσούζει τα μάτια, ή οποιοδήποτε μέρος του προσώπου.
  • Διάρκεια ζωής 12 μήνες.

Το μοναδικό ίσως αρνητικό του,είναι ότι έχει μεγάλη τρύπα,όταν ανοίξεις το καπάκι,με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ελέγχεις εντελώς την ποσότητα που πέφτει.Σίγουρα θα το αναζητήσω στο μέλλον στην μεγαλύτερη συσκευασία.Από μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ, τα 500ml κοστίζουν περίπου 5 ευρώ και μπορείτε να δείτε εδώ.

Εσείς χρησιμοποιείται Micellaire waters στο ντεμακιγιάζ σας;
Αν ναι,ποια;

Θα τα ξανά πούμε σε ένα επόμενο πόστ!
Φιλιά
Μιμή


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips