Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιηλιακή προστασία Dulgon-AB Beauty products ♥ Fruttini Giveaway(Closed)



Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στα όμορφα Χανιά,επέστρεψα δριμύτερη στις υποχρεώσεις μου,όπως και στο αγαπημένο μου blog.Η σημερινή ανάρτηση λοιπόν είναι αφιερωμένη στην αντιηλιακή προστασία,η οποία είναι απαραίτητη και στο τέλος του ποστ,θα υπάρχει και ένα μοσχοβολιστό δωράκι για εσάς!
Πριν από λίγο καιρό,έφτασε στα χέρια μου,ένα δέμα από την εταιρεία AB Beauty.Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή,αλλά και στην παραγωγή προϊόντων με την δική της επωνυμία και αφορούν την περιποίηση προσώπου,σώματος,αξεσουάρ όπως και αρωμάτα.Το επίσημο site της εταιρείας μπορείτε να το δείτε εδώ,το οποίο είναι πολύ φιλόξενο και κατατοπιστικό.




Θα ξεκινήσω από το αντιηλιακό της εταιρείας Dulgon με δείκτη προστασίας 20,το οποίο είναι για το σώμα.Η συσκευασία του είναι στιβαρή και το περιεχόμενο μυρίζει πολύ ευχάριστα,η υφή του είναι σχετικά λεπτόρρευστη,απορροφάται αμέσως και δεν κολλάει καθόλου,πράγμα το οποίο εκτιμώ βαθύτατα!Επίσης υπάρχουν και άλλες δύο εκδοχές του συγκεκριμένου αντιηλιακού με 30 και 50spf,για όσες κοπέλες αναζητούν μεγαλύτερο δείκτη προστασίας,όπως εγώ.Επίσης είναι και αδιάβροχο.

Το επόμενο προϊόν είναι ένα after sun,το οποίο κυριολεκτικά με έσωσε!Την περασμένη Κυριακή βρισκόμουν όλη την ημέρα στην παραλία,βουτούσα συνέχεια στην θάλασσα,χωρίς να ανανεώνω όσο τακτικά έπρεπε το αντιηλιακό μου,με αποτέλεσμα να καώ ελαφρώς στην πλάτη.Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο after sun γαλάκτωμα της Dulgon,ένιωσα μία αίσθηση δροσιάς,επειδή περιέχει aloe vera και άρχισε να υποχωρεί το ενοχλητικό κάψιμο που ένιωθα.Επιπρόσθετα αυτό που κάνω εγώ,είναι να το τοποθετώ στο ψυγείο για να μου προσφέρει μεγαλύτερη δροσιά.



Η σημερινή ανάρτηση θα κλείσει με ένα άκρως φρουτένιο διαγωνισμό!Πρόκειται για το καλοκαιρινό σπρέι της Fruttini,που μυρίζει καρπούζι.Έχει μία ελαφριά μυρωδιά ότι πρέπει για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και μπορεί να γίνει δικό σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Απαραίτητα βήματα:
1) Να γίνετε μέλη στο blog μου (Αναγνώστες-Παρακολούθηση).
2)Να κάνετε like στις σελίδες Beautyworld Around και A beauty στο Facebook.
3)Σχόλιο το gfc με το οποίο θα κάνετε εγγραφή στο blog και δημόσια κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

Προαιρετικά βήματα:
1)Να με ακολουθήσετε στο instagram εδώ.

⧪Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους κατοίκους της Ελλάδας.
⧪Το όνομα του νικητή θα το ανακοινώσω εδώ,αλλά θα ειδοποιηθεί και στο Facebook,κάτω από το σχόλιο του.
⧪Το δώρο θα σταλεί από εμένα,μέσω ταχυδρομείου.


Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 31/7/2017
Καλή επιτυχία σε όλους-ες!

Και μη ξεχάσετε τα τσεκάρετε την AB Beauty,σε Facebook,Instagram και Pinterest.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ:
Katerina Baglantzi

Συγχαρητήρια Κατερίνα,σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή!
Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι διαγωνισμοί.
Πολλά φιλιά!
Μιμή

Σχόλια

  1. gfc Βάγια Τσακνάκη instagram bagia9837 facebook Vagia Tsaknaki ΥΠΕΡΟΧΟ🌸🌸🌸ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ 🌼🌼💝💝💖💖ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌼🌼🌼💖💖💖💖💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💋💋😉😉😄😄😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips